Poljoprivredna apoteka “Arifagić Investment” d.o.o.

Logo_apoteka_150

Poljoprivredna apoteka “Arifagić Investment” d.o.o. je privatno preduzeće osnovano od strane firme Arifagić Investment d.o.o. 2013. u Trnopolju, gdje se nalazi i sjedište firme.

Osnovna djelatnost je maloprodaja sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe, repromaterijala za poljoprivredu, garden i dopunskog hobi programa.

Širok asortiman proizvoda i kvalitetni savjeti inžinjera je osnova našeg poslovanja.

U našoj lepezi proizvoda, pretežno će biti dostupni proizvodi norveške kompanije Yara.

Yara International ASA je globalna kompanija specijalizovana za poljoprivredne proizvode i materije za zaštitu životne sredine. Kao najveći svjetski proizvođač mineralnih đubriva, Yara pomaže u osiguravanju hrane i obnovljive energije za rastuću svjetsku populaciju. Naši proizvodi također pomažu u pročišćavanju vazduha i eliminaciji toksičnog otpada. Yara može ponuditi inovativne proizvode koji su sigurni, stabilni i ekološki prihvatljivi. Radimo pod parolom “uravnotežene ishrane usjeva”, koja uključuje primenu specifičnih đubriva za pojedine usjeve, s primjenom u pravoj fazi rasta i u količinama koje su ekološki dopuštene.

MISIJA

Misija nam je stvoriti kompaniju koja je pouzdan partner kupcima i korisnicima naših proizvoda. Kompaniju u kojoj se zaposleni trude da zadovolje želje i potrebe krajnjih potrošača stalnim širenjem asortimana i usluga u oblasti distribucije robe, kao i stručnim savjetima vezanih za proces savremene poljoprivredne proizvodnje.
Cilj ćemo ostvariti dobrom organizacijom i profesionalnim radom, boljim iskorištavanjem raspoloživih potencijala, unapređenjem saradnje sa kupcima i dobavljačima i optimizacijom troškova.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page